Vliegen vanaf Eelde

vliegen vanaf eeldeVliegen vanaf Eelde naar een bestemming binnen Europa is bij inwoners van het Noorden van Nederland erg populair. Eelde is namelijk een kleine plaats naast Groningen stad en heeft een eigen vliegveld. Veel inwoners van Groningen, Friesland en Drenthe kiezen voor een vakantie vanaf Eelde vanwege de aangename reistijd naar het vliegveld. Vliegen vanaf Eelde kan naar diverse bestemmingen en wordt aangeboden door verschillende touroperators.

Vliegen vanaf Eelde bestemmingen

Natuurlijk is het vliegen vanaf Eelde beperkt en kent dit vliegveld minder eindbestemmingen dan bijvoorbeeld Schiphol. Toch is een vakantie vanaf eelde mogelijk naar een aantal mooie plekken. Veel gekozen bestemmingen zijn Griekenland, Canarische Eilanden en Portugal. Vrijwel dagelijks is het vliegen vanaf Eelde mogelijk naar prachtige locaties. Door de beperkte keuze die het vliegveld kent is het vliegen vanaf Eelde des te makkelijker. Nooit dagen zoeken naar je volgende locatie, maar gewoon boeken naar een plaats waar je nog niet eerder geweest bent.

Groningen Airport

Ondanks dat het vliegveld niet direct in Groningen stad ligt, wordt het toch Groningen Airport genoemd. Op steenworp afstand van de stad ligt dit prachtige kleinschalige vliegveld in de plaats Eelde. Groningen Airport is makkelijk te bereiken via de A7 en het openbaar vervoer. Het vliegveld van Groningen is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen shop, restaurants en voldoende parkeergelegenheid. Ook is het opladen van een elektrische auto tegenwoordig mogelijk. Vliegen vanaf Eelde hoeft dus geen belemmering te zijn voor jouw volgende reis.

Vakanties vanaf Eelde

vliegen vanaf eelde vakantiediscounterTegenwoordig zijn er steeds meer touroperators die volledig verzorgde reizen aanbieden vanaf Groningen Airport. Een vakantie vanaf Eelde naar bijvoorbeeld Turkije is erg populair onder de reizigers in het Noorden van het land. Bekende aanbieders als TUI, Kras en Corendon bieden vakanties aan naar mooie bestemmingen. Vliegen vanaf Eelde inclusief overnachtingen en transfers is dus zo geregeld. Een onbezorgde vakantie vanaf Eelde is net zo simpel als vanaf een andere luchthaven.

VLIEGEN VANAF EELDE? CHECK ALLE VAKANTIES

(Ultra) All inclusive vanaf Eelde

Vliegen vanaf Eelde voor de onbezorgde reiziger is ook mogelijk met een All Inclusive vakantie. Het aanbod is misschien iets minder dan wat je gewend bent, maar het is zeker mogelijk om gepaste all inclusive te vinden vanaf Groningen Airport. Ben jij opzoek naar een vakantie met onbeperkte mogelijkheden qua eten en drinken? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar het aanbod vanaf Groningen. Helemaal als je woonachtig bent in het noorden van Nederland.

Losse vluchten vanaf Eelde

Naast volledige verzorgde vakanties of all inclusive bestemmingen is het ook mogelijk om te kiezen voor een losse vlucht vanaf Eelde. Met een losse vlucht ben je flexibel en kun je kiezen uit meerdere mogelijkheden. Vliegen vanaf Eelde is voor sommigen op deze manier nog veel leuker en aangenamer. Bij het boeken van een losse vlucht kun je kiezen voor een enkele reis of een retour vanaf de luchthaven in Groningen. Bij een enkele vlucht wordt je alleen gevlogen van A naar B. Met een retour vlieg je van A naar B en van B naar A.

Parkeren Groningen Airport

Als je wilt vliegen vanaf Eelde en met de auto naar Groningen Airport komt moet je natuurlijk wel ergens je auto kunnen parkeren. De luchthaven in het Noorden kent 4 parkeerterreinen waar je eenvoudig je auto kunt stallen voor een normaal tarief. Je kunt kiezen voor P1 kiezen als je voor de terminal wilt parkeren en voor P3 Budget als je het minste geld wilt uitgeven. De tarieven verschillen per parkeerterrein en duur van het parkeren van de auto. Wat het parkeren van de auto precies kost kun je hier berekenen.

VLIEGEN VANAF EELDE? CHECK ALLE VAKANTIES

Stay connected

1,616VolgersVolg

Random Blog

Speciaal voor jou

Advertentie